Najnovšie recenzie zo sekcie Hry na Nintendo WiiU
Super Mario 3D World
Pridané: 20. februára 2015
(naposledy upravené 20. februára 2015)
Zakúpený v Alza.sk
- zábava ,zábava a ešte raz zábava, grafika
- neviem
Nintendo je o zábave a Mário je super zábava :-)
zábavná hra pre všetkých
dokáže byť výzvou :)
dobré na zabíjanie času
odporúčam vyskúšať aj online
- Skvostná hra, exkluzívne pre WiiU
Obporúčam kúpiť. Ak ste nikdy nehrali prvý diel, máte možnosť si ho vyskúšať. Druhý diel je ale viac akčný, prináša nové vylepšenia a hlavne vyššiu presnosť na uhýbanie sa (neoceniteľná vlastnosť).
Po dohraní hry je dostupný online multiplayer a ďalšie možnosti doplnkov, takže hra vydlží dlhšie než by ste čakali :-)
Tvorcovia zároveň ukazujú, čo je možné vytvoriť na WiiU konzole - skvelá grafika, absolútne perfektná hudba a pohodová hrateľnosť aj pri vyššej obtiažnosti.
Jednoznačné "Must have" !
pekne
- atmosfera
- hratelnost
- nic
skvela zomby hra a na wiiu nutnost
Prepacte ale Ja som si ziadnu fifu neobjednala tak preco mi pisete ze som si ju objednala
Hrozna hra
- Z lego kociek je úplne všetko, hra viacerých hráčov, obsiahnutý celý LEGO film
- Úplná linearity príbehu, občas neprehľadné, zlé uhly kamery = skáčete doprázdna alebo vidíte iba stenu
Hra je dobrá, avšak nepatrí k najlepší z dielne TT. Oosobne odporúčam Lego City : Undercover
- maximálna zábava, skvelé animácie.
- Disk alebo hra má nejakú výrobnuchybu, nie že by sekal zvuk, ale také občasné pukanie a pred včerom mi sekla celá hra tak, že ani konzola nešla vypnúť. Len silné pískanie že sme skoro ohlúchly a musel som natvrdo vypnúť celú konzolu. Škoda, pretože hra je skvelá, ale budeme hrať určite zas.
Lebo nás bavia spoločenské hry, preto som si tento produkt zakúpil.
- pre vnučky, moc ho využívajú
vnučky radi tancujú
- potešil môjho syna :-)
pripomenul mi pár rokov nazad, kedy sa staršia verzia tejto hry hrala na inej konzole, táto je výborná - aj v 3D
- Dokonalá hrateľnosť
- Krásny vizuál
- Relatívne otravné presuny po veľkom svete - no to sa dá bez problémov prežiť
Geniálna, takmer dokonalá hra, ktorá je povinnosťou každého majiteľa WiiU za predpokladu, že má rád akčné adventúry.
- je to Super Mario :)
- asi nič, na tomto sa veľa pokaziť nedá, je to overený štýl už pekných pár rokov
Jednoducho super zábava
- ano